Met gepaste trots (maar dan wel heel veel) kunnen we met jullie delen dat ons eerste internationale project een feit is: Easy Riders Vietnam, een Nederlandstalige boekingssite voor motorreizen in Vietnam.

Herinner je je nog dat we in Dalat en door de Mekong Delta heel stoer rondtoerden op motoren? Zo’n tour is nu via ons, of beter gezegd, via onze website https://www.easyridersvietnam.nl te boeken. Nee, we hebben nog steeds geen motorrijbewijs en we zijn geen reisorganisatie gestart. Voor de uitvoering van de tours werken we samen met Mr. Vu – hij heeft een voornaam maar die is, zoals bij de meeste Vietnamezen, niet uit te spreken dus noemt iedereen ‘m zo – en zijn Easy Riders. Met deze organisatie hebben wij ook onze motortours gedaan.

Mr. Vu en zijn riders zijn een ontzettend toffe club en volgens onze totaal niet objectieve mening (en TripAdvisor) is zo’n motortour een van de gaafste dingen om te doen in Vietnam. De afgelopen maanden werkten we gestaag aan de website en nu zijn we dus live! Ga vooral even kijken op https://www.easyridersvietnam.nl en deel de site met vrienden, familie, collega’s – iedereen waarvan je denkt, weet of stiekem vermoedt dat ie dolgraag eens (achter)op de motor Vietnam wil ontdekken.