Op zaterdag 12 september vond de Coachingsdag van Brilliant Young Entrepreneurs 2015 plaats. Brilliant Young Entrepreneurs is een wedstrijd voor studerende ondernemers. Jong Ondernemen slaat hiervoor de handen ineen met Hyundai Motor Europe om veelbelovende start-ups de kans te bieden om te accelereren.

Tijdens de Coachingsdag werden de halve finalisten van de wedstrijd uitgenodigd op het kantoor van Frisse Blikken om daar in een ongedwongen sfeer benodigde kennis te vergaren en handige contacten op te doen.

Aan het begin van de middag kregen deelnemende teams de mogelijkheid om zich kort te introduceren en twee prangende vragen te stellen waar de start-up op dit moment tegenaan loopt. Deze vragen werden op vellen geschreven en konden vervolgens gedurende de hele middag door zowel coaches als deelnemers worden beantwoord. Elke deelnemer ging met een vel vol antwoorden naar huis.

Voorafgaand aan de Coachingsdag hadden deelnemers de mogelijkheid om aan te geven op welk gebied zij vooruit geholpen wilden worden. Op onder andere de gebieden Branding, Funding, Sales en Start-up HRM hebben diverse experts een inspirerende sessies verzorgd om zo de start-ups vooruit te helpen.

Op 2 oktober aanstaande staan de zes deelnemers weer tegenover elkaar, dan vindt de halve finale van Brilliant Young Entrepreneurs 2015 plaats. Wie komt uiteindelijk in de finale en maakt kans op €15.000 prijzengeld?”